• Novo
_ Stolna mala kanta za smeće spavaća soba kućna Slatka kanta za smeće s poklopcem

_ Stolna mala kanta za smeće spavaća soba kućna Slatka kanta za smeće s poklopcem

HRK 2.33
Tova je dostupna

Iznos

1. Polipropilenski materijal, izdržljiv. 2. S dizajnom poklopca kako bi se spriječilo oslobađanje mirisa. 3, dno je konveksno, neklizajuće, stabilno postavljanje. 4. Praktičan i kompaktan, može se koristiti kao kanta za smeće, kanta za odlaganje stvari, kanta za olovke, kanta za salvete itd. 5. Može se postaviti u dnevni boravak, stolić za kavu, kuhinjsku ploču, sudoper u kupaonici itd.1. Polipropilenski materijal, izdržljiv2. Dizajn poklopca sprječava neugodne mirise3, dno je konveksno, neklizajuće, otporno na postavljanje4. Praktičan i kompaktan, može se koristiti kao kanta za smeće, kanta za odlaganje stvari, kanta za olovke, kanta za maramice itd. 5. Može se postaviti u dnevnu sobu, stolić za kavu, kuhinjsku ploču, kupaonski sudoper itd. 15.5*14*23.5 boja kao što je prikazano na popisu pakiranja : Košarica * 1 samo gore navedeni Sadržaj pakiranja, osim ostalih proizvoda.Napomene : 1. Zbog različitih zaslona i svjetlosnih efekata, stvarna boja komada može se malo razlikovati od boje prikazane na slici. Hvala!2. Zbog ručnog mjerenja, dopustite odstupanje mjerenja od 1-3 cm. Napomena : zbog različitog osvjetljenja i monitora, boja proizvoda na slici može se malo razlikovati od stvarne. Tolerancija mjerenja je + / - 1-3 cm.

O robi

Material:
PP
Size:
15.5*14*23.5cm
Color as shown:
packing list:
Trash*1:
Only the above package contents, excluding other products.:
notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, please allow 1-3cm measurement deviation.:
Note:
Different lighting and monitors may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the actual item. Measurement tolerance is +/- 1-3 cm.

Slična roba u kategoriji