• Novo
Sklopivi držač tableta za nosač za DJI Mini 2/ Mavic Air 2/ Air 2S/ DJI Mavic 3, Drone Daljinski pribor za daljinsko upravljanje)

Sklopivi držač tableta za nosač za DJI Mini 2/ Mavic Air 2/ Air 2S/ DJI Mavic 3, Drone Daljinski pribor za daljinsko upravljanje)

HRK 3.00
Tova je dostupna

Iznos

Prikladno za DJI Mavic Mini 2 / Air 2 / Air 2 S / Mavic 3 daljinski upravljač. Izrađen od kvalitetnog ABS materijala koji je čvrst i izdržljiv. Podrška tableta od 7-12 inča. Nosač tableta u ergonomskom dizajnu i oblikovanju ubrizgavanja je čvrst i jak, može spriječiti trljanje tablete. Ne utječe na originalnu funkciju držača mobilnog telefona na daljinskom upravljaču. Jednostavan za ugradnju, novi sklopivi dizajn nosača, nema potrebe za uklanjanjem u vrećicu za odlaganje, prikladno. Lagan i prijenosan, nosač teži samo 49 g, a može se koristiti s nosačem s kovčićima i trakom (opcionalno), što vaš rad čini prikladnijim. Popis pakiranja : 1x držač tableta za DJI Mini 2/Air 2/2s + 1x alat za instalaciju + 1x Lanyard (produženo 16,93-24 inča) + 1x USB-C do USB-C kabela (11,8 inča) + 1x USB-C do lighting Kabel (11,8 inča). Prikladno za DJI Mavic Mini 2 / Air 2 / Air 2 S / Mavic 3 daljinski upravljač. Izrađen od kvalitetnog ABS materijala koji je čvrst i izdržljiv. Podrška tableta od 7-12 inča. Nosač tableta u ergonomskom dizajnu i oblikovanju ubrizgavanja je čvrst i jak, može spriječiti trljanje tablete. Ne utječe na originalnu funkciju držača mobilnog telefona na daljinskom upravljaču. Jednostavan za ugradnju, novi sklopivi dizajn nosača, nema potrebe za uklanjanjem u vrećicu za odlaganje, prikladno. Lagan i prijenosan, nosač teži samo 49 g, a može se koristiti s nosačem s kovčićima i trakom (opcionalno), što vaš rad čini prikladnijim. Popis pakiranja : 1x držač tableta za DJI Mini 2/Air 2/2s + 1x alat za instalaciju + 1x Lanyard (produženo 16,93-24 inča) + 1x USB-C do USB-C kabela (11,8 inča) + 1x USB-C do lighting Kabel (11,8 inča). Popis pakiranja : 1x držač tableta za DJI Mini 2/Air 2/2s + 1x Instalacijski alat + 1x Lanyard + 1x USB-C na USB-C kabel + 1x USB-C do i OS munjevog kabela.

O robi

Slična roba u kategoriji